Avelius'un bir görevi var,görevin adı "An Unusual Invention"peki nerde yapıyorlar ona göre tarif edeyimde yapsınlar.oyuncular yapıyor onları, oyuncular sana hediye olarak atıyorlar onu sen de parasını veriyorsun
bu görevi yaptıktan sonra oyuncular o üç hediyeden birinin tasarımını alıyor ve tasarımdan tasarıma değişecek şekilde faulty efril'leri parçalayarak bu hediyeleri yapmak için parça buluyorlar
Uzun Lafın kısası:
1-An Unusual Invention görevini tamamlamış birini bulmalısın
2-Bu kişi mica mallet ile ne yapacağını biliyor olmalı
3-Cüzi bir miktar para ödeyerek bu hediyeyi almalısın
4-Bu işlemi toplamda 3 kez yapmalısın
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
+1sen trade chatinde buy: star mirrou and lunar souvenir mi ne işte onların isimlerini yaz onlar biliyorlardır ulaşırlar sana teklifleriyle
bunu chatte flood yapabilirsin,şehir meydanı gibi kalabalık yerlerde bunu görenler oluyor,illaki birisi yardım eder
It's better to be silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt. What's even better is to weaponize your words to destroy anyone who dares challenge you.
Mümkünse Citadel'i ve o Citadel'de Town Hall'u olan bir hanlığa gir,Town hall seviyesi arttıkça max. enerji miktarı da artarMerhabalar bir sorum olucaktı;
Benim 10 levelde enerji bar'ım 161 maxium aynı levelde bir arkadaşımınki 200'lerde bunun sebebi ne olabilir çoğu özelliklerimiz aynı kafama takıldı..
Anladım çok teşekkür ederimklanlarınız olabilir sende yok onda vardır, klan kalesindeki merkez bina yapımı ve merkez binanın her geliştirilmesi günlük kasabileceğiniz maksimum enerjiyi arttırıyor.

TeşekkürlerQuoted from "-Arwera-"
Merhabalar bir sorum olucaktı;
Benim 10 levelde enerji bar'ım 161 maxium aynı levelde bir arkadaşımınki 200'lerde bunun sebebi ne olabilir çoğu özelliklerimiz aynı kafama takıldı..
Mümkünse Citadel'i ve o Citadel'de Town Hall'u olan bir hanlığa gir,Town hall seviyesi arttıkça max. enerji miktarı da artar

Merhaba arkadaşlar;
http://warofdragons.com/artifact_info.ph…ct_id=367401509
Bu kitabı aldım Gurraldiy Kor Slime toplamak için kitabı kullanmaya çalıştığımda;
You wanted to read this guidebook, but realized that you do not understand the language in it. You will not manage without the help of the wise man.
diye bir hata alıyorum büyücüye gittim bunun ile ilgili herhangi birşey yok bilen birisi varmı acaba?
Bu kitabı aldım Gurraldiy Kor Slime toplamak için kitabı kullanmaya çalıştığımda;
You wanted to read this guidebook, but realized that you do not understand the language in it. You will not manage without the help of the wise man.
diye bir hata alıyorum büyücüye gittim bunun ile ilgili herhangi birşey yok bilen birisi varmı acaba?
Her şeye sahip olduğundan emin olMerhaba arkadaşlar;
6 Secret Knowledge (Faytir'deki Bilge Flavviy'e kağıtları okutarak alıyorsun,her zaman SK gelecek diye bir kaide yok,bazen gelmeye debilir)
Bilge Flavviy'e gitmelisin,büyücüye (büyük ihtimalle Khorsungum'dan bahsediyorsun) değil
Faytir=Dartrong Meydanındayken "City Gates" diğer yerlerde "Settlement of Faytir"
Tabi "büyücü"den kastın Brugilda ise onun farkını da şöyle açıklayayım
5. seviyeden düşük olanlar yine de bu kitapları almak istiyorsa (ve kesenin ağzını açmaya razılarsa) Brugilda'ya gidebilirler,Brugilda bu kitapları 3 katı fiyatına satıyor,okuma işini sadece Flavviy yapıyor.
5. seviyeden düşük olanlar yine de bu kitapları almak istiyorsa (ve kesenin ağzını açmaya razılarsa) Brugilda'ya gidebilirler,Brugilda bu kitapları 3 katı fiyatına satıyor,okuma işini sadece Flavviy yapıyor.
09:055. seviyeden düşük olanlar yine de bu kitapları almak istiyorsa (ve kesenin ağzını açmaya razılarsa) Brugilda'ya gidebilirler,Brugilda bu kitapları 3 katı fiyatına satıyor,okuma işini sadece Flavviy yapıyor.

Pek bir şey bekleme derim,her şeyin bir fiyatı var,herkes istiyor ki hızlı ve kolay bir şekilde para kazanalım ancak gel gör ki oyunun kuralları var ve bu kurallar çerçevesinde oynamak gerekli.İnsanlarda ihale durgunluğu çok fazla para yatırmıyorum oyuna meslekten kasayım dedim +400 mistle +400 rosemarry elimde kaldı en ucuz fiyata koymama rağmen magmarlarda durum nasıl
Oyuncu sayısıyla alakası yok,gün geçtikçe oyuncuların seviyesi ve madalya sayısı artıyor ve bu da onların gri bitkilere olan ihtiyacını azaltıyor.
Ayrıca piyasa fiyatına da dikkat etmelisin,o fiyatın üstünde veya altında satmaya kalkmamalısın.
Ayrıca piyasa fiyatına da dikkat etmelisin,o fiyatın üstünde veya altında satmaya kalkmamalısın.