You are not logged in.

421

Saturday, December 5th 2015, 10:31pm

arkadaşlar bana komutanın kemeri görevinde yardımcı oabilecek var mı o görev bende çıkmadı

422

Sunday, December 6th 2015, 7:08am

arkadaşlar bana komutanın kemeri görevinde yardımcı oabilecek var mı o görev bende çıkmadı
5 level orlufya görevini (a great journey) yapmadığın için gözükmüyordur

423

Sunday, December 6th 2015, 6:23pm

cellat mesleğim neden 0 a düşmüş

5 level orlufya görevini (a great journey) yapmadığın için gözükmüyordur

424

Monday, December 7th 2015, 4:59pm

adamın teki harzida galmahar morok falan almış 4 lvlde bunlar nasıl alınyor bilen varmı

425

Monday, December 7th 2015, 6:17pm

amulet fragment----xxxx var onları topluyorsun 5 parçada çağırma moroğu oluyor onlar. lwl larına dikkat etmen yeterli ayrıntısında yazan. burdaki xxxx artık neyin moroğunu istiyorsan.

426

Monday, December 7th 2015, 9:53pm

dwarturkiye.com'un domainini almayı düşünüyorum konu girme konusunda bilgi ekleme konusunda yardımcı olucak arkadaşlar var mı ?

427

Tuesday, December 8th 2015, 1:49pm

yeni olayı açıklayabilecek arkadaş varmı detaylı olarak

428

Friday, December 11th 2015, 8:07pm

yeni gelen premium sistemi hakkında bilgilendirme

selam arkadaşlar önümüzdeki hafta olacak olan güncelleme ile birlikte yeni premium sistemi gelecek, size bu konuda kısa bilgilendirme yapmak istiyorum, bildiğiniz gibi eskiden premium küreleri bazen sandıklardan çıkıyordu yada pırlanta karşılığı satın alınıyordu , artık yeni sistemde tek bir premium özelliği yok gri,yeşil,mavi, mor ve kırmızı olmak üzere 5 çeşit premium özelliği var bunların özelliklerini bu linkten görebilirsinizpremium hesap çeşitleri oyunda diamond (pırlanta) veya yakut (ruby) var, pırlanta bildiğiniz gibi para ödeyerek alınıyor , ruby de bazı görevlerden özel sandıklardan kazanılabilecek eski premium küreleri veya premium hesap sahiplerinin çantasına da güncellemeden sonra 1 gün yerine 1 ruby gelecek , 5 pırlanta yada 5 ruby bozdurduğunuzda ay sonuna kadar geçerli 1 aylık premium gri hesap kazanacaksınız , unutmayın her ay sonu premium hesaplar bitecek ve yenilenmesi gerekecek o yüzden ayın başlangıcında bu pırlanta veya ruby bozdurmaları yapmanız sizin için daha avantajlı, 15 pırlanta yada ruby bozdurduğunuzda yeşil ,50 de mavi ,150 de mor ve 250 de kırmızı premium hesap kazanacaksınız o ayın sonuna kadar sürecek bu premiumların süresi, kısaca yeni premium sistemi bu şekilde çalışıyor herkese iyi oyunlar dilerim...

429

Saturday, December 12th 2015, 5:25am

bana bu karttan çıktı para edermi bilen http://warofdragons.com/artifact_info.php?artikul_id=12443

430

Saturday, December 12th 2015, 7:00am

benim şuan elimde 3 günlük premium hediyesi var onu güncellemeden sonra kullanamıyacakmıyım

431

Saturday, December 12th 2015, 10:22am

_Eowyn_ oyundan 10 altına postala alayım ben onu

432

Saturday, December 12th 2015, 12:29pm

kendini uyanıkmı sanıyon adam Exchange de 442 altından alıyor gerçek degerini merak ettim bilen

433

Saturday, December 12th 2015, 5:16pm

yılbaşı takviminden çıkan 50 adet kart destesi hakkında adminin yaptığı açıklama

1.adminin yaptığı açıklamadan sonra hiçbir şekilde bu 50 adet kart destesi çıkan oyuncular kartları satmayacaklar veya desteye çevirmeyecekler, açıklama sonrası bu işlemi yapanlar bug kullanımı olarak değerlendirilerek cezalandırılacak

2. adminin yaptığı açıklama öncesi bu kartlardan deste yapan oyuncuların desteleri kalacak

3. adminin yaptığı açıklama öncesi kartları satmış olanlar zorunlu olmamakla birlikte eğer hatırlıyorlarsa sattıklarından kartları geri alıp paraları geri ödeyebilirler, bu adminlere konuyu çözmede yardım edecektir

4. bu konuda kesin çözüm ve açıklama pazartesi günü yapılacak

5. ileride bu bug olayını telafi amacıyla tüm oyuncular adminler tarafından bir telafi bedeli (compensation) alacak şu an bunu ne olacağı belli değil

adminin yazdığı açıklama linki yılbaşı takvimi bugu hakkında adminin açıklaması

434

Saturday, December 12th 2015, 5:26pm

tşk onurum açıklama için...adamlar nebalı 50 kart kazandılar şimdi kart alanda ceza yiyecek ne saçmalık)

435

Saturday, December 12th 2015, 5:39pm

şu buglar bi bizi bulmuyor :)) :(

436

Saturday, December 12th 2015, 6:03pm

bende gece 12 de o saatlerde açtım ama sadece 1 kart cıktı 50 kart ne demek adamlar hepsini 1 a dan satsa 50 a ki degerli kart çıktı ise küçük servet haksızlık bence oyun geri alınabillir 1gün için

437

Saturday, December 12th 2015, 6:05pm

tşk onurum açıklama için...adamlar nebalı 50 kart kazandılar şimdi kart alanda ceza yiyecek ne saçmalık)
alanlara lafım yok ama belki adam biraz şanslı ise 1k 2k belki 4k 5k altın kazanmıştır büyük haksızlık deilmi

438

Sunday, December 13th 2015, 3:23am

Kristal takımı varmı aktif kuzey set var bide yedek cellat set topluyorum

439

Sunday, December 13th 2015, 8:56pm

yaw yeter artık bişey yapın şu derili adamlara takımda 5 tane derili hesap var karşının oldugu belli adamlar sürekli gidip kelle onur kasıyor ne ban ne bişey ben 2 saatimi boşuna mı oynamak zorundayım yeter artık şu kristaldeki multi hesaplara

440

Tuesday, December 15th 2015, 3:29pm

yılbaşı çam ağacı görevleri ve dövüş hızını artırma konusunda kısa bilgilendirme

1. artık premium hesaba sahip olmayanlar da flash hızını artırıp daha seri dövüşebilecekler bunun için yapmanız gereken çantanızdan character+ personal kısmından ''Fight animation acceleration'' kısmını 1.5 yapıp alttan save changes diyerek onaylamak, dövüşleriniz baya hızlanacak , daha da hızlanması için yeşil premium hesabınız olması gerekiyor ona sahipseniz daha da hızlı dövüşebilirsiniz ama bu da baya güzel ve oyuncular için çok avantajlı

2. yılbaşı ağacında ''firework'' veren görevi yapabilmek için wasteland of rest veya allayas wastelanda (magmar bölge isimlerini tam bilmiyorum) gidip 3 defa fireworku kullanmanız gerekiyor

3. yılbaşı ağacında ''net'' veren görevde grandfort harboura gidip 10 defa 1 dk aralık ile tıklıyoruz

4. yılbaşı ağacında ''joy'' veren görevde ona 5 defa tıklayıp kişilerin isimlerini yazarak gönderebilirsiniz

5. yılbaşı ağacındaki shoptan öfkeli göz gibi malzemeler karşılığında günlük olarak 7 büyülü kar tanesi alabiliyorsunuz, geçen seneki gibi hergün yeniden kaynak karşılığı büyülü kar tanesi alma imkanınız olacak